Club Business

Empreses amb conveni

El Club Business Nova Icària Esport & Fit presenta una iniciativa per a les empreses amb la finalitat de fomentar la salut i l'esport a l'empresa. Gran quantitat d'estudis asseguren que una empresa saludable té un millor rendiment econòmic.

Els beneficis repercuteixen directament al benestar dels treballadors i en la millora de la empresa mitjançant el paquet de beneficis que ofereix el Club Business.

Coneix el Club Business

El Club Business Nova Icària Esport & Fit presenta una iniciativa per a les empreses amb la finalitat de fomentar la salut i l'esport a l'empresa. Gran quantitat d'estudis asseguren que una empresa saludable té un millor rendiment econòmic. Els beneficis repercuteixen directament al benestar dels treballadors i en la millora de la empresa mitjançant el paquet de beneficis que ofereix el Club Business. Unifica totes les activitats esportives en una, descobreix els nostres avantatges!

Què inclou el Club Business?

Per als treballadors:

El Club Business Nova Icària Esport & Fit inclou l'accés no només a tots els serveis i instal·lacions sinó també a Egym i les màquines Technogym per a gaudir de la tecnologia esportiva més avançada. Permet als treballadors evacuar l'estrés quotidià millorant la seva salut i autoestima.

Contacta amb nosaltres

Subscriu-te a la nostra newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter i entera't de l'actualitat a Nova Icària!

Descarrega't la nostra APP

Descarrega't gratis l'APP de Nova Icària!
Crea el teu perfil, registra els teus moves,
extableix reptes i comparteix els teus assoliments.