Blog  Estrena Nova Fisioteràpia

Blog

blog

 Estrena Nova Fisioteràpia

  • by cirici
  • 6 de marzo de 2023

Has sentit parlar de la fisioteràpia? Probablement, ho hauràs fet, però saps realment què és i per què és tan important per a la salut?

La fisioteràpia és una disciplina que se centra a prevenir, tractar i rehabilitar lesions i molèsties físiques. En resum, es tracta de cuidar el nostre cos a través del moviment i l’activitat física controlada.

A Nova Icària Esport & Fit, ens prenem molt seriosament la salut dels nostres abonats, i per això hem incorporat al nostre equip dos nous fisioterapeutes que tenen moltíssim a oferir.

Quins beneficis pot aportar-te la fisioteràpia?

En primer lloc, els fisioterapeutes poden ajudar-te a prevenir lesions. Analitzant factors de risc, com la forma de caminar o els patrons de moviment que presenta cada persona, aconsegueixen detectar alteracions i introduir nous exercicis per prevenir futures lesions.

En segon lloc, si ja tens una lesió, els fisioterapeutes poden ajudar-te a recuperar-te més ràpidament i de manera més efectiva. Mitjançant l’ús de tècniques de fisioteràpia específiques, poden ajudar-te a reduir el dolor, millorar la mobilitat i accelerar la curació.

I, en tercer lloc, els fisioterapeutes poden ajudar-te a millorar el teu rendiment físic. A través de la rehabilitació i el reforç muscular, poden ajudar-te a assolir els teus objectius d’entrenament i millorar la teva resistència, força i flexibilitat.

A més a més, els fisioterapeutes de Nova Icària Esport & Fit treballen en estreta col·laboració amb altres professionals, com entrenadors personals i nutricionistes, per garantir que els nostres abonats rebin l’atenció més completa possible.

Què esperes per cuidar del teu cos com es mereix? Apropa’t al nostre centre esportiu i descobreix com els nostres fisioterapeutes poden ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i benestar. T’esperem!

Nova Icària © 2017. Todos los derechos reservados
Av. Icària, 167 - Tel. 93.221.25.80 - 08005 Barcelona