CEM Nova Icària Esports Club – gimnàs a Vila Olímpica (Sant Martí, Barcelona) – Fitness, Piscina, Spinning, pilates, step, Padel, Golf, Spa, ...

EL COS T´HO DEMANA

CEM Nova Icària Esports Club

On som | Suggeriments CASTELLANO | CATALÀ | ENGLISH
CEM Nova Icària Esports Club – gimnàs a Vila Olímpica (Sant Martí, Barcelona) – Fitness, Piscina, Spinning, pilates, step, Padel, Golf, Spa, ...

Sol·licitud

Home


MÉS INFORMACIÓ
Si omples aquest formulari ens posarem en contacte amb tu per a mostrar-te les instal·lacions. De totes maneres, t´avancem què s´inclou amb la quota de soci:

La primera revisió mèdica, una invitació gratuïta al mes, una hora de pàdel al mes, lliure accés a les més de 120 hores d´activitats dirigides setmanals, lliure accés a la zona d´aigües, saunes, spas i relax, zona de solàrium, unes hores gratuïtes de pista poliesportiva (horaris de miniesports) i entrada gratuïta a les instal·lacions als fills d´abonats fins a 4 anys.
Nom: *
Cognoms: *
Adreça:
Codi Postal:
Població:
Telèfon:
Mòbil: *
Horari contacte: *
Email: *
Comentaris: *

* Camps obligatoris

Acceptació de consentiment informat.

 Sí, accepto.  Acceptació de consentiment informat.

Les dades facilitades per vostè, s’incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Nova Icària Esports Club, des d´ara Nova Icària, amb la finalitat d’atendre la present relació.

Les dades són confidencials i d´ús exclusiu de Nova Icària, responsable del fitxer i amb domicili a la Av. Icària, 167 CP. 08005 Barcelona (Barcelona).

Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.