Serveis

Els nostres serveis

CIRCUIT SPA URBÀ

A Nova Icària disposem de dos Circuits Spa Urbans amb una zona d'hamaques i un Ice Wall, als que s'accedeix des del vestuari femení. D'aquesta manera s'evita l'excès d'usuaris d'un mateix circuit, podent gaudir d'un ambient tranquil i comfortable.

ENTRENAMENT PERSONAL

Gaudeix del servei d'un tutor, amb l'assesorament personal d'un entrenament més complet a Nova Icària.

SERVEI MÈDIC, NUTRICIÓ I FISIOTERÀPIA

Destinat a les revisions mèdiques, servei de nutrició i fisioteràpia amb preus especials pels abonats. El millor complement pel teu entreteniment!

ESTÈTICA

Al nostre centre trobaràs el millor equip d'esteticistes i la tecnologia més avançada per a diagnosticar i tractar els diferents problemes que afecten a la teva pell i al teu cos.

SOLÀRIUM

Gaudeix prenent el sol a la nostra gran terraça ubicada a la planta superior del complexe mentre et relaxes amb les vistes a la ciutat i a les famoses Torres Mapfre. La dutxa que tenim instal·lada t'ajudarà a refrescar-te els dies més calorosos.

BONUS TOVALLOLA

A Nova Icària disposem d'un servei de lloguer de tovalloles per als nostres abonats amb totes les comoditats i avantatges.

ALTRES SERVEIS

A Nova Icària posem a la teva disposició una amplia gama de serveis per al teu benestar i comoditat al centre: taquilles, botigues, zona vending, pàrquing i molt més. Descobreix els avantatges de ser Icarià..

Contacta amb nosaltres

Subscriu-te a la nostra newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter i entera't de l'actualitat a Nova Icària!

Descarrega't l'APP

Descarrega't gratis l'APP de Nova Icària!
Crea el teu perfil, registra els teus moves,
estableix reptes i comparteix els teus
assoliments.